Aktuelle tilbud

I planteskolenEngelske roser pr. stk. 179,00 - 3 stk. 450,00


Tryk på billedet for at se det i stort.  
 

 

 

 

 

Vi laver alt

indenfor anlæg

Få hjælp af vores havekonsulenter

med over 20 års erfaring og 4 grønne uddanelser, kan vores have konsulenter rådgive, projektere og prissætte en bred vifte af grønne opgaver.

Vi har bla. været behjælpelige til fx Hokus krokus, regionen, og forskellige idrætsforeninger og ingeniør virksomheder m.fl.
Du kan også få hjælp af vores havekonsulenter,her

Se eksempel her på dette link
 

 

Her Finder

Du Os


Vis stort kort

Vi har åbent alle dage

Planteskolen:
 
Hverdage 09:00 - 17:30
Lørdag 10:00 - 16:00
Søn - helligdage 10:00 - 16:00

 

 

Anlægsafdelingen:
 
Hverdage efter aftale
07:30 - 15:30

 

Velkommen hos

Gug anlæg & planteskole

Gug Anlæg & Planteskole startede i 1963 som en haveservice virksomhed, for de nordjyske haveejere. I dag har vi udviklet os til en alsidig grøn virksomhed, med mange kompetencer under ét tag. Vi har Nordjyllands største planteskole, med et stort sortiment i både udendørs og indendørs planter, og altid med en faguddannet gartner eller blomsterdekoratør til at rådgive. Vores anlægsteknikkere kører ud og rådgiver eller projektere grønne anlæg, for både private haveejere, offentlige institutioner, og virksomheder. Vi kan efterfølgende også udføre de forskellige anlægsarbejder.

Vi byder Dem velkommen indenfor i en alsidig grøn virksomhed.

 

 

 

 

 

 

 

Gode tips

og råd i haven

Vindruer

Vin er en af verdens ældste kulturplanter og vinfremstilling af druer kan spores helt tilbage til Ægypten 4000 år før Kristus. I de senere år er selv Danmark kommet med på kortet over vin-fremstillende lande.

Heldigvis kan vi også nøjes dyrke og spise de modne druer fra vores haver. Det kræver blot en varm sydvendt væg, et drivhus eller endda kun en varm placering på friland, hvis man vælger den rigtige sort. 

De er nemme at dyrke, men kræver dog en vis portion beskæring for ikke, at komme til at fylde det hele og for at give et stort udbytte. Men arbejdet er det hele værd og flere finder den stille stund med saksen ganske afslappende.

VITIS Groen 3476


'Himrod' er en god gammel kending af spisedruer som man bestemt ikke går fejl af. Kernefri middelstore grønne druer i lange klaser. Søde og velsmagende med fin muskatagtig smag. Kraftig vækst. Velegnet i drivhus hvor den modner i august. Sund og hårdfør.

'Schuyler' hører også til blandt de kendte spisedruer. Store blåduggede druer med mild muskatagtig smag. Meget frugtbar. Kraftig vækst med dekorativt løv. Velegnet på sydmur hvor den modner midt i september og i drivhus hvor den modner først i august. Sund og hårdfør. Kan også bruges til vinproduktion.

'Muscat Bleu' er en schweizisk drue der er velegnet som spisedrue. Store blå druer i løse klaser med sød muskatagtig smag. Kernefattig, ikke kernefri. Dyrkes opad sydmur hvor den modner sidst i september og i drivhus hvor den modner sidst i august. Sund og hårdfør.

'Nero' er en ungarsk sort, der er godkendt til vinfremstilling her i Danmark men den er også velegnet som spisedrue. Store ovale blå druer i store klaser. Midddelkraftig vækst med dekorativt løv og tidligt udspring. Velegnet både på friland hvor den modner slut september, på sydmur og i drivhus. Sund og hårdfør.

'Solaris' er også godkendt til vinfremstilling her i landet hvis man går med en lille vinbonde i maven. Men den kan også spises. Små gul-grønne druer med utrolig sød smag med toner af ananas. Kraftigvoksende vækst. Velegnet på friland hvor den modner omkring 1. oktober, på sydmur og i drivhus hvor den modner i august. Meget sund og hårdfør og kan dyrkers i alle dele af landet

Ultimate Web