Aktuelle tilbud

I planteskolenEngelske roser pr. stk. 179,00 - 3 stk. 450,00


Tryk på billedet for at se det i stort.  
 

 

 

 

 

Vi laver alt

indenfor anlæg

Få hjælp af vores havekonsulenter

med over 20 års erfaring og 4 grønne uddanelser, kan vores have konsulenter rådgive, projektere og prissætte en bred vifte af grønne opgaver.

Vi har bla. været behjælpelige til fx Hokus krokus, regionen, og forskellige idrætsforeninger og ingeniør virksomheder m.fl.
Du kan også få hjælp af vores havekonsulenter,her

Se eksempel her på dette link
 

 

Her Finder

Du Os


Vis stort kort

Vi har åbent alle dage

Planteskolen:
 
Hverdage 09:00 - 17:30
Lørdag 10:00 - 16:00
Søn - helligdage 10:00 - 16:00

 

 

Anlægsafdelingen:
 
Hverdage efter aftale
07:30 - 15:30

 

Velkommen hos

Gug anlæg & planteskole

Gug Anlæg & Planteskole startede i 1963 som en haveservice virksomhed, for de nordjyske haveejere. I dag har vi udviklet os til en alsidig grøn virksomhed, med mange kompetencer under ét tag. Vi har Nordjyllands største planteskole, med et stort sortiment i både udendørs og indendørs planter, og altid med en faguddannet gartner eller blomsterdekoratør til at rådgive. Vores anlægsteknikkere kører ud og rådgiver eller projektere grønne anlæg, for både private haveejere, offentlige institutioner, og virksomheder. Vi kan efterfølgende også udføre de forskellige anlægsarbejder.

Vi byder Dem velkommen indenfor i en alsidig grøn virksomhed.

 

 

 

 

 

 

 

Gode tips

og råd i haven

Harmonisk ferietid med planter

Potteplanter skaber liv i og omkring huset, og kan det kombineres med ferie og tid til dig selv, er det en ren win-win. For der findes planter, der kræver så lidt pasning, at de stort set kan klare sig igennem en ferie

Som et ekstra plus er de grønne skabninger med til at skabe et rart og frisk indeklima, som vil møde dig, når du kommer frisk og veludhvilet hjem fra ferien.

Nyheder /

Aktuelt

Nyheder og aktuelt

Ultimate Web