Aktuelle tilbud

I planteskolen

 Bøg og Liguster haves på lager i kølerum og kan derved plantes til midt i juni.

Tryk på billedet for at se det i stort.  
 

 

 

 

 

Vi laver alt

indenfor anlæg

Få hjælp af vores havekonsulenter

med over 20 års erfaring og 4 grønne uddanelser, kan vores have konsulenter rådgive, projektere og prissætte en bred vifte af grønne opgaver.

Vi har bla. været behjælpelige til fx Hokus krokus, regionen, og forskellige idrætsforeninger og ingeniør virksomheder m.fl.
Du kan også få hjælp af vores havekonsulenter,her

Se eksempel her på dette link
 

 

Her Finder

Du Os


Vis stort kort

Vi har åbent alle dage

Planteskolen:
 
Hverdage 09:00 - 17:30
Lørdag 09:00 - 16:00
Søn - helligdage 10:00 - 16:00

Aftenåbent 4/6 18-20,30

 

Anlægsafdelingen:
 
Hverdage efter aftale
07:30 - 15:30

 

Velkommen hos

Gug anlæg & planteskole

Gug Anlæg & Planteskole startede i 1963 som en haveservice virksomhed, for de nordjyske haveejere. I dag har vi udviklet os til en alsidig grøn virksomhed, med mange kompetencer under ét tag. Vi har Nordjyllands største planteskole, med et stort sortiment i både udendørs og indendørs planter, og altid med en faguddannet gartner eller blomsterdekoratør til at rådgive. Vores anlægsteknikkere kører ud og rådgiver eller projektere grønne anlæg, for både private haveejere, offentlige institutioner, og virksomheder. Vi kan efterfølgende også udføre de forskellige anlægsarbejder.

Vi byder Dem velkommen indenfor i en alsidig grøn virksomhed.

 

 

 

 

 

 

 

Gode tips

og råd i haven

Prægtige pelargonier

Når sommeren melder sin ankomst, kan man simpelthen ikke komme udenom pelargonier. Den rundbladede Pelargonium zonale er en kendt og skattet klassiker, der gør lykke i krukker og på terrassen

Pelargonie-repertoiret dækker over en bred vifte af lækre farver og former – fra hvid og sarte pastelfarvede til de helt dybrøde eller typer, hvor både blade og blomster kan være flerfarvede.

Zonale-pelargonierne, der er hybrider, dvs. krydsninger af forskellige arter, stammer fra Sydafrika og kom til Danmark ca. 1800, hvor de i løbet af det følgende århundrede blev voldsomt populære.

Pelargonier - ude
Da pelargonier elsker lys og varme, er uderummet et rent slaraffenland, hvor de flotte farver for alvor får lov at til at folde sig ud. Alt efter iscenesættelse kan de være med til at understrege farvevalg på terrasse eller altan.

Romantisk og slidt
Det lidt slidte og naturlige look er meget moderne for tiden og supplerer perfekt pelargoniernes romantiske udtryk. Tre pelargonier på række med hvide og pink blomster i sart rosa-farvede skjulere giver fx en hyggelig sommerstemning med et strejf af nostalgi.

Pelargonier i pangfarver
Skal der mere fut i farverne, kan terrassen friskes op med pelargonier i krukker i pangfarver, der matcher havestole, hynder eller andet havetilbehør. 

Masser af sol – masser af blomster
Pelargonier skal have masser sol, og får de godt med vand, kvitterer de med de skønneste blomster. Husker du at nippe de visne af, kan de blomstre igen og igen. 

De færreste planter bryder sig om at soppe i vand, og det gælder også pelargonier – så hellere vande dem lidt oftere.

Pelargonier - inde
Lader sommeren vente lidt på sig, kan de fleste Pelargonie-typer nydes indenfor i boligen som forsmag på udelivets glæder. 

 

Nyheder /

Aktuelt

Nyheder og aktuelt

Ultimate Web