Aktuelle tilbud

I planteskolen

Stort udvalg i frø


Tryk på billedet for at se det i stort.  
 

 

 

 

 

Vi laver alt

indenfor anlæg

Så er det nu man kan begynde at forberede de nye ændringer i haven til 2015..

Få en Anlægstekniker ud og give gode råd, eller skitsere et forslag til ændringer i haven.

Se eksempel her på dette link
Kontakt anlægsafd. her

 

Her Finder

Du Os


Vis stort kort

Vi har åbent alle dage

Planteskolen:
 
Hverdage 09:00 - 17:30
Lørdag 10:00 - 16:00
Søn - helligdage 10:00 - 16:00

 

 

 

Anlægsafdelingen:
 
Hverdage efter aftale
07:30 - 15:30

 

Velkommen hos

Gug anlæg & planteskole

Gug Anlæg & Planteskole startede i 1963 som en haveservice virksomhed, for de nordjyske haveejere. I dag har vi udviklet os til en alsidig grøn virksomhed, med mange kompetencer under ét tag. Vi har Nordjyllands største planteskole, med et stort sortiment i både udendørs og indendørs planter, og altid med en faguddannet gartner eller blomsterdekoratør til at rådgive. Vores anlægsteknikkere kører ud og rådgiver eller projektere grønne anlæg, for både private haveejere, offentlige institutioner, og virksomheder. Vi kan efterfølgende også udføre de forskellige anlægsarbejder.

Vi byder Dem velkommen indenfor i en alsidig grøn virksomhed.

 

 

 

 

 

 

 

Gode tips

og råd i haven

Vinterjasmin har ekstremt gode vilkår i år. Allerede i november måned stod den med de lysende gule stjernelignende blomster på de spinkle grønne grene. Den skal have støtte og bindes op, for selvom den står blandt slyng- og klatreplanterne i havecentrenes sortiment, er det nok mere en busk. En anden busk, som længe har blomstret er kejserbusken Viburnum bodnatense ’Dawn’, som har dejlige rosa blomster, mens den almindelige kejserbusk har meget sartrosa blomster. Kejserbuskens tætte forgrening og oprettevækst er med til at understøtte det majestætlige der er over denne plante. At finde rosa blomster på en årstid, hvor nærmest intet andet blomstrer, gør den til en uundværlig busk i haven. Navnet har den for i øvrigt fået af en kinesisk kejser, der viste stor interesse for den dejligt duftende busk, der vokser vildt i Kina.

Kejserbuskens grene er velegnede til drivning sammen med forsytia og alle de japanske kirsebær. Klip allerede nu grene, der stadig ikke er sprunget ud og sæt dem dybt i en vase et lyst og lunt sted i hjemmet. Springer de for tidligt ud, så må buketten ud i kulden, så udspringet passer til julens frokoster eller nytårets store fest.

Nyheder /

Aktuelt

Nyheder og aktuelt

Ultimate Web