Åbent i hverdage: 09-17.30, Lørdag 09-16, Søndag samt helligdage: 10-16

Inspiration

HER UNDER KAN DU SE BILLEDER FRA DE MANGE AKTIVITETER I PLANTESKOLEN

Der er også link til hvor du bl.a. kan se opsætning af springvand, haveinspiration eller plantning af færdig hæk.

Færdig hæk  pil

Børn i Haven pil

Jubilæum 2013

Efterår

Havens Dag

Egenproduktion

Set fra luften

Hyggelig cafe

Nybyg og åbning

Send en uforpligtende forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Gode ideer & inspiration

En have er aldrig færdig. Den er en levende organisme, som udvikler sig år for år, og da havedesign er lige så vigtigt for et hjems udtryk som indendørsdesign er, er det derfor altid den rette tid at overveje, hvordan du bedst puster liv i din have. Gug Planteskole giver dig i den forbindelse chancen for at blive visuelt inspireret til din havearbejde ved at se vores mange billeder og vores video fra diverse steder og arrangementer.

Lad vores billeder inspirere dig

At planlægge hvordan, du vil forme din have kan virke som en uoverskuelig opgave, uanset om du netop har købt nyt hjem eller fuldstændig vil genopfinde din eksisterende have. Mange tænker, at de ikke ved hvor, de skal begynde, og det er her, Gug Planteskole gerne vil hjælpe. Hvis du ikke ved hvilket ‘feel’ din have skal have, eller hvis du gerne bare vil informeres om, hvordan alting ser ud her på Gug Planteskole, kan vores billeder og video forhåbentlig være behjælpelige.

Gør haven klar til børnene

Tag et kig på vores video og billedsamlinger, der eksempelvis viser, hvordan du opsætter springvand eller planter færdige hække, og få inspiration til dit havearbejde ved at se nærmere på vores blomsterbilleder. Eller hvis du gerne vil få ideer til, hvordan du kan lave en børnevenlig have, anbefaler vi, at du ser nærmere på vores Børn i Haven-side nedenfor. Derpå vil du fx se forslag til hvordan, du laver pilehytter og gør din have klar til sjov og leg til børnene.

Tilmeld dig vores

nyhedsbrev og få en gratis sneglefælde!